fbpx

BESTE RIJSCHOOL

RIJSCHOOL NURIJLES: DE BESTE RIJSCHOOL

Rijschool NURIJLES is de juiste Rijschool Lelystad en omgeving. Met een hoog slagingspercentage en persoonlijke begeleiding voor iedere cursist, staan wij boven aan de lijst met Rijscholen in Lelystad. En deze titel komt natuurlijk niet uit de lucht vallen.

Rijschool NURIJLES is de Beste Rijschool omdat wij iedere cursist individuele aandacht schenken en de hoogste kwaliteit laten genieten. Door jou als nieuwe cursist een vrijblijvende Proefles te laten genieten, kan onze ervaren instructeur bepalen welke lesmethode en welke technieken en begeleiding het beste bij jou past. Hij analyseert jouw sterke en zwakkere kanten, en probeert alvast een band met jou als cursist op te bouwen, zodat jij je comfortabel voelt tijdens je eerste ervaring als automobilist. Besluit je na afloop van deze proefles ook daadwerkelijk bij onze Rijschool te gaan rijden, dan is deze Proefles ook nog eens geheel gratis.

Dat Rijschool NURIJLES de Beste Rijschool is, hebben wij natuurlijk te danken aan onze zeer ervaren en enorm enthousiaste instructeurs. Zij zijn ieder erkend bij het CBR als officiële instructeur en hebben daarbovenop ook nog eens al jaren ervaring met het onderrichten van cursisten van alle leeftijden en achtergronden. Of je nu een Spoedcursus hebt aangevraagd, een reguliere cursus of wilt gaan leren rijden volgens de RiS methode, onze instructeurs staan tot jouw dienst.

bij Rijschool NURIJLES natuurlijk iedere mogelijke cursus en ieder mogelijk tentamen aanvragen. Om achter de mogelijkheden en geschiktheid van iedere optie te komen, kun je het beste even met jouw eigen instructeur overleggen. Hij weet namelijk wat voor jou het beste is, en kan je voorzien van het juiste professionele advies.

De tarieven van ieder mogelijke les traject en examen vind je op onze website.

Wil je meer informatie over Rijschool NURIJLES ? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 19075660 of digitaal via het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact me je op.

VOORDELEN VAN NURIJLES !

  • lGratis Proefrijles
  • korting op je rijles
  • RMorgen al starten met je rijles
  • Vaste /friendelijke instructeur
  • RVersprijd betalen mogelijk
  • RRijles al vanaf 16,5 jaar
  • RUnieke leermethode

Privacy

nurijles.nl-is juiste keuze
Hulp nodig? Chat Met ons