fbpx

Goedkopen Rijschool in Lelystad

Goedkope rijschool in Lelystad? Welkom bij autorijschool nuRijles!

Zoek je een goede, maar tegelijk goedkope rijschool in Lelystad? Sinds 2008 is Autorijschool NURIJLES is hét adres voor het volgen van voordelige rijopleidingen van topkwaliteit in en om Lelystad. Wij zorgen ervoor dat je op een veilige en verantwoorde manier je rijbewijs haalt. Onze ervaren rijinstructeur voorziet je onderweg van feedback, zodat je direct weet waar je op moet letten. Moet je ergens nog aan werken dan krijg je dat als huiswerk mee. Meer weten? Bel: 06 – 19075660.

Lessen van topkwaliteit voor een zacht prijsje

Autorijschool NURIJLES is een goedkope rijschool in Lelystad en omstreken, waar iedereen voor een zacht prijsje kan leren autorijden – zonder dat dit gevolgen heeft voor de kwaliteit van de lessen.

Om ervoor te zorgen dat de totale kosten laag blijven adviseren we je een vrijblijvende proefles te volgen. Tijdens die proefles kunnen we een inschatting maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt. Zo weet je precies waar je aan toe bent en ben je niet snel veel duurder uit.

Daarnaast raden we je aan je altijd goed voor te bereiden en bij voorkeur ook direct met je theorie te beginnen. Heb je je theorie-examen nog niet gehaald, terwijl je al wel mag afrijden dan betekent dit namelijk dat je door moet gaan met lessen.

Verder is het slim minimaal één rijles per week in te plannen. Laat je er meerdere weken tussen zitten, dan ben je behalve met herhalen en nieuwe handelingen leren vooral bezig met opfrissen. Zonde, want dat opfrissen kost niet alleen tijd, maar ook geld en maakt ons als goedkope rijschool in Lelystad onnodig minder voordelig.

 

Lessen van topkwaliteit op verschillende momenten

Door je rijlessen bij Autorijschool NURIJLES op verschillende momenten in te plannen, kom je automatisch in verschillende verkeerssituaties terecht, leer je met al die situaties om te gaan en vergroot je je gevoel van veiligheid op de weg. Niet voor niets bieden we je als een van de weinige goedkope rijscholen in Lelystad de mogelijkheid om maar liefst 6 dagen per week te lessen. Tijdens het lessen kun je er onder andere op rekenen dat:

  • Je gebruik kunt maken van een comfortabele en moderne lesauto;
  • Je begeleid wordt door een deskundige rijinstructeur;
  • Je voor aanvang thuis opgehaald wordt en na afloop thuis afgezet wordt.

Direct inschrijven bij onze goedkope rijschool in Lelystad

Wil je je direct inschrijven bij onze goedkope rijschool in Lelystad? Maak dan gebruik van het invulformulier. Nadat we je inschrijving hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Waarom nuRijles.nl

  • lGratis Proefrijles
  • korting op je rijles
  • RMorgen al starten met je rijles
  • Vaste /friendelijke instructeur
  • RVersprijd betalen mogelijk
  • RRijles al vanaf 16,5 jaar
  • RUnieke leermethode

Privacy

Hulp nodig? Chat Met ons