fbpx

RIJBEWIJS HALEN !

SUPERSNEL, VEILIG EN VOORDELIG JE RIJBEWIJS HALEN

Zoek je een betaalbare en kwalitatief uitstekende rijschool in Lelystad en omstreken, waar je op professionele wijze en met veel rijplezier je rijbewijs haalt? Kies dan voor Autorijschool NURIJLES, waar je rijbewijs halen bij rijschool Lelystad op supersnelle en veilige wijze centraal staat. Je krijgt bij rijbewijs halen kwaliteit voor de laagste prijs en je bent zeker van het behalen van het felbegeerder roze pasje.

EEN RIJOPLEIDING OP MAAT DOOR GEKWALIFICEERDE RIJINSTRUCTEURS

Rijschool NURIJLES is een vertrouwd adres voor je rijbewijs halen. Onze enthousiaste en ervaren rijinstructeurs streven ernaar om iedere leerling optimaal voor te bereiden op het CBR-examen. Iedereen krijgt een rijopleiding op maat. Naast de reguliere autorijlessen worden er onder meer spoedcursussen, opfriscursussen en faalangstlessen gegeven. De gekwalificeerde rijinstructeurs stellen je op je gemak en zijn erin getraind om je zo vlot en ontspannen mogelijk tot een uitstekende autobestuurder op te leiden.

AL OP DE LEEFTIJD VAN 16,5 JAAR STARTEN MET JE RIJBEWIJS HALEN

Kun je niet wachten om je rijbewijs te halen? Je mag al vanaf de leeftijd van 16,5 jaar starten met praktijklessen. Als je de 17-jarige leeftijd hebt bereikt, mag je deelnemen aan het CBR-rijexamen. En als je erin slaagt om direct je rijbewijs te halen, mag je totdat je 18 jaar wordt auto rijden met een volwassenen begeleider op de passagiersstoel naast je.

Vanaf je 18e jaar mag je vervolgens zelfstandig aan het verkeer deelnemen.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden om vlot en vaardig je rijbewijs halen? Bel ons dan op voor meer informatie (06 –19 07 56 60) of sms ꞌinfoꞌ naar dit telefoonnummer en je wordt teruggebeld. Je kunt ook het contactformulier op onze website www.nurijles.nl invullen voor meer informatie of je direct inschrijven via het online inschrijfformulier. Autorijschool NURIJLES is goed en goedkoop.

VOORDELEN VAN NURIJLES !

  • lGratis Proefrijles
  • korting op je rijles
  • RMorgen al starten met je rijles
  • Vaste /friendelijke instructeur
  • RVersprijd betalen mogelijk
  • RRijles al vanaf 16,5 jaar
  • RUnieke leermethode

Privacy

Hulp nodig? Chat Met ons