fbpx

RIJSCHOLEN

Woon je in Lelystad en ben je op zoek naar een goede rijschool om rijlessen te volgen zodat je je rijbewijs kunt halen? Er zijn diverse rijscholen waaruit je een keuze kunt maken. Het is wel zo prettig als je dit doet onder begeleiding van een ervaren en professionele rijinstructeur. Een rijschool waar je onder andere terecht kunt voor het volgen van autorijles is Rijschool NURIJLES.NL. Kwaliteit voor een lage prijs!

RIJSCHOLEN: WAAROM RIJSCHOOL NURIJLES?

Als je een keuze wilt maken uit rijscholen, dan kijk je niet alleen naar de prijs en kwaliteit van de lessen, maar ook of je er plezier aan beleeft. Bij Rijschool NURIJLES is er altijd ruimte voor humor en gespreksstof tijdens de rijlessen. Welke leeftijd je ook hebt en wat je achtergrond ook is, bij deze rijschool is er altijd ruimte voor een gemotiveerde nieuwe cursist!

VOOR WIE ZIJN RIJSCHOLEN GESCHIKT?

Bij Rijschool NURIJLES maakt je leeftijd niet uit. Je kunt beginnen met je theorie als je 16,5 jaar of ouder bent. Zelfs als je de 50 al bent gepasseerd, kun je je aanmelden voor je eerste autorijles. Naast het volgen van reguliere lessen, kun je ook kiezen voor een versnelde variant. Ideaal als je op korte termijn het autorijbewijs nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk.

WAAROM RIJLES VOLGEN BIJ RIJSCHOOL NURIJLES?

Waarom je kiest voor deze rijschool? Je kiest voor een ervaren en professionele rijschool waar je rijlessen volgt tegen een scherpe prijs. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag starten met rijlessen? Volg dan eerst een proefles. Het is een simpele manier om te ontdekken of deze rijschool bij je past. Bovendien krijg je direct een indruk van je (vaste) rijinstructeur. Bel of mail direct voor een vrijblijvende kennismaking bij rijscholen Lelystad of schrijf je in via de website!

VOORDELEN NURIJLES !

  • lGratis Proefrijles
  • korting op je rijles
  • RMorgen al starten met je rijles
  • Vaste /friendelijke instructeur
  • RVersprijd betalen mogelijk
  • RRijles al vanaf 16,5 jaar
  • RUnieke leermethode

Privacy

Hulp nodig? Chat Met ons